Indkøbsvogn:
0 Vogn - 0.00 DKK

Shipping & Returns

Fragt og levering
• International skibsfart varetages af Air INTERNATIONAL EMS Express Company, inden for 1 uge levering til tiden normalt.
• Alle ordrer vil blive forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS hjemmeside eller DHL.
• Alle internationale forsendelser sendes via EMS udtrykke primært i detailhandel, mens det for engroshandel, venligst kontakt os nu, klik os Feedback nu! Det er derfor, du kan nyde gratis forsendelse og stor rabat tilbyder her off retailing.Save flere penge nu nyder ægte helt ny kvalitet.
• Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med EMS udtrykke langsigtet, shipping orden og levere lige til din door.Please sørge for du er hjemme, når de pakker vil blive ankom.
• Alle pakker vil blive sendt inde i en anden kasse !!
• Efter at have placeret ordrer, bedes du tjekke din email her for at få ordrebekræftelse, og du kan også spore din ordre online med at klikke rangstige af "Bestil Tracking" på vores hjemmeside!
Retur politiske
• Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i syv dage" .Before nyder nem udveksling & returret, skal du kontakte os med tilbage leveringsadresse inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt.
• Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger here.We lover dig om den rigtige rækkefølge package.So hvis returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt nogle udsætning gebyr. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.
• Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for de omkostninger, forsendelse og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.
• Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig, når du får vores feedback her!
Udveksling
• Vi vil acceptere børser for en anden størrelse eller farve senest 7 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe dig. Hvis du gerne vil udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion * (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
• Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.
• Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for udgifter til forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig forsendelse og håndtering. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger er ikke-refundable.Shipping og håndteringsomkostninger kan ikke refunderes.
Ordreannullering
• skal bestilles Annullering af en ordre før ordren har været dispatched.Cause at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden 6-8hours efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Håber du kan forstå i denne tast point.Cancellation anmodninger efter at ordren er afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Return politik.
Venlige Bemærk: Hvis du ikke har modtaget din 10-cifret tracking nummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-serveren har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp i ordrerne 'tracking.
Tilbage